Fanii Barcelonei au fost devastați de anunțul plecării lui Lionel Messi de pe Camp Nou. Dacă unii dintre ei au ales să-și înece amarul plângând cu tricoul lui Messi în mână lângă stadion, alții au încercat să găsească vinovați și să-i acuze.

HotNews.roFoto: Hotnews

Antoine Griezmann, fostul star de la Atletico Madrid, este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști de pe Camp Nou, iar unii fani catalani l-au învinuit pentru eșecul clubului de a-l păstra pe Messi.

La venirea lui Griezmann la complexul sportiv Joan Gamper, mai mulți fani l-au acuzat pe francez de plecarea lui Messi.

A plecat din cauza ta”, au exclamat fanii, potrivit Marca.com.

Motivele pentru care fanii au recurs la astfel de gesturi nu sunt încă clare, dar se poate deduce că ei sunt nemulțumiți de faptul că Griezmannnu a acceptat în această vară să fie transferat la alt club în afara lui Atletico Madrid.

Prin refuzul francezului, păstrarea lui Lionel Messi pe Camp Nou devenise și mai complicată.

Lionel Messi, despărțire istorică de Barcelona

O eră importantă din istoria Barcelonei s-a sfârșit joi: gruparea catalană a anunţat că argentinianul Lionel Messi nu își va prelungi contractul.

Lionel Messi (34 ani) a evoluat întreaga sa carieră la FC Barcelona, care l-a recrutat în 2001, când avea doar 13 ani.

El şi-a făcut debutul oficial în prima echipă a catalanilor în 2004, iar de atunci a disputat 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri în toate competiţiile, câştigând alături de Barca zece titluri în La Liga şi patru Ligi ale Campionilor, printre alte trofee.

În vara trecută, fotbalistul argentinian a cerut rezilierea contractului său cu Barcelona, din cauza lipsei de rezultate din ultimii ani şi a dezacordurilor cu fosta conducere a clubului, dar în final a acceptat să-şi respecte angajamentul.

Clubul de fotbal FC Barcelona spera să anunţe în cursul zilei de joi semnarea noului contract cu starul argentinian, după ce urmau să fie puse la punct şi ultimele detalii. Acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauza unor obstacole financiare şi structurale (regulamentele Ligii Spaniole).

Gerard Pique, mesaj emoționant pentru Lionel Messi după despărțirea de Barcelona