Fostul internațional român Gică Popescu a postat un mesaj pe Facebook după debutul fiului său de 18 ani pentru Farul Constanța, în meciul de duminică contra celor de la Gaz Metan Mediaș, din a doua etapă a Ligii 1.

HotNews.roFoto: Hotnews

Gică Popescu s-a arătat mândru de fiul său Nicolas, dar a conchis că este doar ”un prim pas dintr-un drum lung”.

Mesajul lui Gică Popescu

”Aseară, la Ovidiu, am avut parte de mari emoții. Parcă am revăzut debutul meu în Divizia A, la Universitatea Craiova, pe „Central”, într-un meci cu FC Brașov, 1-0. Am intrat în minutul 46, în locul lui Marian Bâcu. Era 9 iunie 1985. Aveam 17 ani și 8 luni.

Nicolas, fiul meu, a debutat aseară în prima ligă, în tricoul Farului, în victoria cu 2-0 contra lui Gaz Metan Mediaș. La 18 ani și 6 luni. Am avut emoții și m-am simțit mândru ca la marile succese din cariera mea. De data aceasta pentru el.

Știu cât de mult își dorea acest moment, mai ales că a avut un an greu, cu multe accidentări. Dar un fotbalist puternic trebuie să creadă în el. Îl priveam cu câtă ardoare aștepta să intre în teren! Nu am știut că va debuta. A fost rezervă și în prima etapă, la Arad, dar acolo scorul și desfășurarea meciului au amânat debutul.

Jucase foarte bine într-un meci amical la mijlocul săptămânii, cu Dacia Unirea Brăila. Am fost la meci. A avut câteva urcări în teren, cum a avut și aseară una, în care m-am revăzut... Gică a fost foarte mulțumit. Bineînțeles, nu mi-a spus că-l va introduce aseară. Tot ce îmi spusese a fost că <>.

După meci, la vestiar, l-am îmbrățișat, l-am felicitat pe Nico și i-am spus: <>.

Nu voi uita ziua de ieri: 25 iulie 2021”.

Farul Constanţa a obținut prima victorie din acest sezon, duminică, la Ovidiu, scor 2-0 în fața echipei Gaz Metan Mediaş, în etapa a doua a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Jefte Betancor ('55) și Adrian Petre ('80).