Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK, a declarat, după egalul alb al echipei sale contra lui Spartak Trnava din prima manșă a turului al doilea preliminar al Conference League, că jucătorii din Sfântu Gheorghe nu au fost doar ”parteneri de sparring” pentru echipa slovacă.

Sepsi egal cu Spartak Trnava in Conference LeagueFoto: sepsiosk.ro

"Rezultatul a fost echitabil, cred că meritam acest rezultat, e un rezultat frumos pentru noi. Totuşi, au trecut 94 de minute fără să primim gol şi trebuie să luăm întotdeauna partea plină a paharului şi să nu ne uităm că nu am dat gol pentru că totuşi am jucat în deplasare. A fost primul meci al nostru şi per total sunt mulţumit de băieţi şi de atitudinea lor”, a declarat Laszlo Dioszegi, la Digi Sport Special.

”Neapărat vrem să ne calificăm mai departe, dar s-a văzut că nu am fost un sparring partner pentru echipa din Slovacia, ba dimpotrivă, în prima repriză cred că am dominat, am avut 57 la sută posesie şi am avut 4 ocazii clare. În repriza a doua am căzut puţin fizic şi nu prea am mai contat în atac, dar per total, e un rezultat echitabil. E un lucru îmbucurător, pentru că noi nu suntem o echipă care stă ca ariciul în spate, cum se spune", a declarat Laszlo Dioszegi, la Digi Sport Special”, a adăugat patronul echipei din Sfântu-Gheorghe.

Sepsi a reușit un egal pe terenul celor de la Spartak Trnava, scor 0-0. Bogdan Mitrea a fost eliminat în minutul 87 de la echipa lui Leo Grozavu.

Meciul se va decide în returul celui de-al doilea tur preliminar al Conference League ce va avea loc pe 29 iulie, la Sfântu-Gheorghe.

Dacă va trece de Spartak Trnava, Sepsi va da piept cu Sutjeska (Muntenegru) sau cu Maccabi Tel-Aviv (Israel).