Marcel Popescu, președintele lui CSU Craiova, a reacționat după ce oltenii au fost învinși cu 1-0 în Albania de Laci, în turul doi preliminar al Conference League. Omul din conducerea Craiovei susține că este dezamăgitor ceea ce s-a întâmplat, iar înfrângerea denotă o ”atitudine de superioritate și superficialitate”.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este o dezamăgire, pentru că atitudinea şi modul de abordare într-un joc de cupe europene care-ţi permite să te afirmi... Nu poţi trata într-un asemenea mod, pentru că te taxează. Trebuie să ne uităm la noi. O atitudine de superficialitate, de superioritate, de lipsă de angajament te duce unde vedem, asta este!”, a declarat Marcel Popescu, potrivit digisport.ro.

”Ce să spun, victoria este absolut meritată, o echipă care joacă simplu, care nu încearcă să facă ceea ce nu ştie sau nu poate. S-ar putea ca Laci să devină mai vulnerabilă în momentul în care este condusă, în schimb am văzut un joc la sacrificiu al lor, dar la limita sportivităţii. Nu numai eu sunt dezamăgit, toată lumea este. Nu putem să ne ascundem după degete, asta este realitatea, am văzut-o cu toţii", a adăugat președintele lui U Craiova.

CSU Craiova a pierdut în Albania în fața lui Laci cu scorul de 1-0 în prima manșă a turului doi preliminar al Conference League.

Laci a marcat prin Zarubica, în minutul 36, la finalul unui contraatac perfect executat.