​Dinu Todoran, antrenorul FCSB, a declarat, miercuri, că este o diferenţă mare de valoare între echipa lui şi Şahtior Karagandi, adversara din turul al doilea preliminar al Conference League. Cu toate acestea, antrenorul FCSB a afirmat că jucătorii săi trebuie să fie atenți și a dat exemplul campioanei CFR Cluj care s-a chinuit în dubla cu Borac Banja Luka.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dinu Todoran, înaintea partidei FCSB vs Șatior Karagandi:

  • "Mâine debutăm într-o nouă competiţie, Conference League. Obiectivul nostru este să ajungem în grupele acestei competiţii. Este o presiune mare pe noi, dar este o presiune pozitivă. Ne dorim să câştigăm, să îmbunătăţim şi coeficientul, dar din punct de vedere al meu suntem favoriţi.
  • Întâlnim o echipă care este foarte bine organizată, este foarte determinată, este în timpul campionatului, dar, din punctul meu de vedere, ca valoare suntem peste cei de la Karagandi. Dar mâine seară pe teren trebuie să fim sută la sută conectaţi la acest meci. Nu este un meci uşor.
  • O să avem şi aportul suporterilor, vreau să mulţumesc şi galeriei care ne-a încurajat la Botoşani din primul până în ultimul minut, chiar şi după meci şi chiar dacă nu am reuşit să câştigăm. Sper să vină cât mai mulţi suporteri să ne încurajeze din primul şi până în ultimul minut.
  • Am urmărit adversarul, diferenţa este mare, dar aţi văzut şi CFR-ul în primul tur (n.r. cu formația bosniacă Borac Banja Luka), s-au chinuit în manşa a doua chiar dacă au avut o sumedenie de ocazii. Trebuie să fim atenţi mai ales pe faza defensivă, să nu le dăm nicio şansă, iar pe faza de atac să fim atenţi la finalizare. Din punct de vedere valoric suntem peste ei.
  • Intrebat cum este relaţia cu patronul FCSB, Gigi Becali, antrenorul a răspuns: "Este o relaţie de sinceritate, domnul Becali este patronul echipei, noi încercăm cu toţii, cu MM, cu toată lumea, să facem să arate echipa aşa cum o doreşte dânsul. Abia aştept să vină dânsul la echipă pentru că le dă jucătorilor acea energie pozitivă.

  • Todoran spune că nu este deranjat de faptul că au apărut zvonuri că va fi înlocuit de Laurenţiu Reghecampf: Oricine îşi doreşte să antreneze FCSB. Despre Reghe, e normal, a făcut performanţă aici şi este un antrenor pe care suporterii îl iubesc.
  • Mi-aş dori şi eu să fac performanţele pe care le-a făcut Reghe la această echipă. Este presiune, este normal, pentru că este o echipă mare. Nu e vorba să mă dau la o parte, dar este normal ca suporterii să-l dorească pe Reghe deoarece a avut rezultate.
  • Eu sunt la început de carieră şi îmi doresc să am rezultatele pe care le-a avut el şi atunci, automat, o să fiu iubit de suporteri, dar sunt la început şi îmi doresc să fac performanţă la această echipă", a declarat Todoran, într-o conferinţă de presă.

Meciul FCSB vs Şahtior Karagandi va avea loc, joi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională, în manşa I a turului al doilea preliminar al Conference League, informează News.ro.