Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a anunțat că a făcut cerere către CSA Steaua pentru a juca pe stadionul Ghencea.

Inaugurare Stadion GhenceaFoto: Victor Cozmei / HotNews.ro

FCSB făcuse cerere și pentru a juca meciurile din Liga 1 pe stadionul Arcul de Triumf, dar a fost refuzat pe motivul că stadionul nu se poate închiria.

”Arcul de Triumf nu se poate închiria. Am făcut cerere pentru Ghencea, noi facem totul sub formă legală. Vrem să vedem, am făcut și la Arcul de Triumf și ne-au spus că nu au încă modalitatea de a închiria, nu au forma juridică necesară. Am făcut și la Ghencea, să vedem ce ne spun”, a declarat patronul FCSB-ului pentru ProX.

CSA Steaua (promovată în acest an în Liga a II-a) a învins formația sârbă OFK Belgrad cu scorul de 6-0, într-un meci amical disputat pe 7 iulie, prilej cu care a fost inaugurat oficial Stadionul Steaua din Ghencea.

Gigi Becali a mai afirmat că s-a înțeles cu Sepsi Sfântu Gheorghe pentru a-l transfera pe atacantul Andrei Dumiter, fiind nemulțumit de evoluția lui Zdenek Ondrasek în prima etapă a Ligii 1.

Patronul Stelei a infirmat informațiile conform cărora i s-ar fi propus să-l transfere pe Deian Sorescu de la Dinamo.

FCSB are meci cu Şahtior Karagandi, joi, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, în prima manşa a turului al doilea preliminar al Conference League.