Nou-promovata Rapid București a învins echipa Chindia Târgoviște, scor 1-0, duminică, pe Arena Națională, în primul meci jucat de giuleșteni în Liga 1 după șase ani. Antrenorul Mihai Iosif a declarat că fericirea are chipul său.

Mihai IosifFoto: fcrapid.ro

Unicul gol al partidei a fost înscris de Bălan, în minutul 57.

Principalele declarații ale lui Mihai Iosif

  • "Sunt fericit, pot să răsuflu uşurat. Să joci într-o asemenea atmosferă cred că este visul oricărui fotbalist, oricărui antrenor, a fost ceva fantastic. Vreau să rămânem cu picioarele pe pământ, am obţinut o victorie mare în condiţiile date, în condiţiile în care am avut foarte mulţi jucători noi, în condiţiile în care nu am jucat niciun meci de pregătire în formula de astăzi şi de aceea suntem atât de fericiţi.
  • Echipa joacă ceea ce ne dorim, în momentul de faţă, dar pe viitor o să ne dorim mai mult. Trebuie să fim Rapid, să atacăm non-stop, cu presiune pe adversar şi să dăm goluri. La Rapid este presiune în orice moment şi pentru orice angajat al clubului, indiferent ce funcţie ai. Pentru că este un club aparte, un club cu suporteri fanatici, un club de la care toată lumea aşteaptă să dai totul.
  • Poate nu sunt rezultatele dorite, dar atât timp cât dai totul pe teren, vei fi aplaudat. Eu îi iubesc pe ei (n.r. - suporteri), de acolo vin, uitaţi-vă pe faţa mea, vorba cântecului, în seara asta”.

Pe de altă parte, Emil Săndoi, antrenorul Chindiei, s-a plâns de greșelile făcute de echipa sa și a lăudat suporterii Rapidului pentru atmosfera realizată.

Meciul a început cu o întârziere de şase minute, din cauza spectacolului pirotehnic al galeriei giuleştene.