Seria de înregistrări cu Florentino Perez continuă, iar vorbele sunt din ce în ce mai grele. Președintele lui Real Madrid i-ar fi atacat pe Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho în 2012, spunând despre starul lusitan că este ”idiot și nebun”.

Florentino PerezFoto: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

El Confidencial continuă seria înregistrărilor cu Florentino Perez. De data aceasta, țintele președintelui galacticilor au fost Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho.

Discuția ar fi avut loc în 2012, când cei doi portughezi se aflau la clubul din capitala Spaniei.

Ce a spus Florentino Perez despre Ronaldo și Mourinho

  • Ronaldo e nebun. Omul e un idiot, e bolnav. Jorge Mendes (n.r. impresarul lui Ronaldo) nu are control deloc asupra acestuia și este la fel și în cazul lui Jose Mourinho.
  • Aceștia (n.r. Ronaldo și Mourinho) au un ego groaznic, sunt extrem de răsfățați și nu văd realitatea. Dacă ar vedea-o, ar câștiga mult mai mulți bani.
  • Ei sunt anormali pentru că vorbim aici de extrem de mulți bani din drepturile de imagine. Dar ei nu sunt bine văzuți, nimeni nu îi place. Dacă publicitatea făcută lor ar fi una pozitivă, totul s-ar schimba”, se arată în transcrierile înregistrării audio din 2012.

Mai mult, Florentino Perez l-a jignit și pe Fabio Coentrao, fundaș stânga cu care Real a cucerit două Ligi ale Campionilor.

Marți, El Confidencial publica o altă înregistrare în care Florentino Perez susținea că Iker Casillas și Raul Gonzalez sunt cele mai mari eșecuri pe care le-a avut Real Madrid.

După publicarea înregistrărilor, președintele Realului a amenințat că îi va da pe jurnaliști în judecată.