Tehnicianul FCSB, Dinu Todoran, a susținut miercuri o conferință de presă în care a vorbit despre noua stagiune, dar și despre sezonul trecut, în care roș-albaștri au ratat din nou titlul în Liga 1.

HotNews.roFoto: Hotnews

FCSB va juca, joi, în deplasare, de la ora 20.30, cu echipa FC Botoşani, în prima etapă a ediţiei 2021/2022 a Ligii I, iar tehnicianul Dinu Todoran a susținut o conferință de presă în care a discutat despre trecutul, prezentul și viitorul echipei bucureștene.

Declarațiile lui Dinu Todoran

  • “Mă bucur că am venit la cea mai galonată echipă. Sunt mulţumit de jucători, au răspuns foarte bine la antrenamente, şi sperăm să ne îndeplinim obiectivele. Ne dorim cu toţii să câştigăm titlul. Ţinând cont de lotul pe care-l avem, cred că o să câştigăm campionatul. Dar nu o să fie uşor.
  • Am cei mai buni jucători din România pe toate compartimentele. Şi sunt dornici de performanţă. Sunt foarte talentaţi, tineri care pe viitor o să spună un cuvânt în fotbalul românesc. Mă bucur că am acest grup. Mă bucur că suporterii sunt alături de noi, mai ales şi Peluza Nord. Trebuie să creadă în noi şi să fie alături de noi”, a spus Todoran.
  • La Botoşani întâlnim o echipă foarte bună, ne aşteaptă un meci foarte greu. Să dea Dummnezeu ca anul acesta să nu mai avem probleme cu accidentările, să nu mai avem probleme cu pandemia. Anul trecut de aceea s-a pierdut (n.r. FCSB a pierdut titlul în fața lui CFR în sezonul trecut). Plus au fost greşeli de arbitraj”, a declarat tehnicianul lui FCSB.

Dinu Todoran (42 de ani) a mai antrenat în cariera sa echipele FC Voluntari și CSM Slatina. Din luna martie a acestui an, tehnicianul era liber de contract.