Cu moralul la pământ după ce a ratat unul dintre penaltiurile Angliei în finala Euro 2020 și a fost jignit pe rețelele de socializare, Marcus Rashford a mai primit o veste proastă. Este nevoie ca jucătorul lui Manchester United să fie operat la umăr, urmând să lipsească trei luni de pe teren.

HotNews.roFoto: Hotnews

Marcus Rashford a acuzat probleme la umăr în finalul sezonului, nefiind în formă maximă pentru Euro 2020.

În urma unor investigații, s-a stabilit că problema la umăr nu poate fi rezolvată doar prin repaus şi că este necesară o operaţie.

Manchester United spera că fotbalistul va putea fi operat imediat, însă chirurgul este disponibil abia la sfârşitul lunii iulie. Se estimează că Rashford va fi indisponibil 12 săptămâni, ratând astfel debutul sezonului din Premier League.

Marcus Rashford a fost ținta unor mesaje rasiste pe rețelele de socializare după ce a fost unul dintre cei trei jucători care au ratat penaltiurile Angliei din finala Euro 2020, trimițând titlul în Italia.

Un mural cu Rashford, de pe o clădire din Withington, a fost vandalizat după finala Euro 2020, iar jucătorul englez a transmis un mesaj pe rețelele de socializare după toate cele întâmplate.