El Confidencial a publicat o înregistrare din 2006 cu președintele galacticilor, Florentino Perez, în care acesta susținea că Iker Casillas și Raul Gonzalez sunt cele mai mari eșecuri pe care le-a avut Real Madrid.

Florentino PerezFoto: Antonio Gutiérrez / ContactoPhoto / Profimedia

Deși au jucat 16 ani fiecare la Real Madrid, Floretino Perez are o părere foarte proastă despre Iker Casillas și Raul Gonzalez.

Într-o înregistrare din 2006, atunci când Florentino Perez a plecat de la Real, acesta a făcut o serie de remarci jignitoare la adresa celor două legende ale galacticilor.

Ce a spus Florentino Perez în 2006

  • Casillas nu avea valoarea să fie portar la Real Madrid, ce pot spune mai mult? Nu a fost și nu va fi vreodată. El a fost un mare eșec al nostru. Problema este că lumea îl adoră, îi vorbesc mereu și îl apără de fiecare dată.
  • Este unul dintre cele mai mari eșecuri din istoria echipei, celălalt fiind Raul. El și Casillas sunt unii dintre cei mai mari escroci care au trecut pe la această echipă.
  • Cât despre ceilalți jucători, toți sunt egoiști. Nu te poți baza pe ei și dacă o faci, te vor dezamăgi. Am o părere foarte proastă despre jucători”, a spus Perez în 2006.

Trei ani mai târziu, după plecarea din 2006, Florentino Perez a revenit la conducerea Realului.