Marius Şumudică a declarat, luni, că se așteaptă la o atmosferă incendiară la returul cu Borac Banja Luka și că formaţia sa va face tot posibilul pentru a obține calificarea în turul doi preliminar al Champions League. De asemenea, antrenorul echipei CFR Cluj a afirmat că CSU Craiova a fost un adversar mult mai dificil decât echipa din Bosnia.

Marius SumudicaFoto: LUC CLAESSEN / AFP / Profimedia

"E clar că Universitatea Craiova a fost o echipă superioară celor de la Banja Luka. CSU Craiova e o echipă care se bate la titlu și investește foarte mult, n-a fost o întâmplare că a câștigat Cupa anul trecut. Ar trebui să privim lucrurile pozitive și anume că nu au avut nicio ocazie de gol. După care am ajuns la această loterie, care, din păcate, ați văzut și aseară la Campionatul European, ține doar de mentalul jucătorilor.

Eu respect poporul sârb, în general, știu ceea ce înseamnă. Am avut în cariera mea de antrenor șansa să lucrez cu jucători sârbi. Sunt jucători cu potențial, jucători cu școală. Au sângele fierbinte, la fel ca al românilor. Sunt multe asemănări între cele două popoare.

Ne așteptăm la o atmosferă incendiară, dar vom face tot ceea ce ține de noi să ne calificăm. Plecăm cu un avantaj de două goluri și sperăm să menținem, cel puțin, acest avantaj. Cel mai important e ca echipa să meargă mai departe. Pe mine asta mă interesează, nu altceva", a spus Șumudică.

Meciul dintre Borac Banja Luka și CFR Cluj va avea loc, marţi, de la ora 21:00. În tur, ardelenii s-au impus cu scorul de 3-1.