Dusan Uhrin jr. nu mai este antrenorul lui Dinamo, tehnicianul părăsind gruparea din Ștefan cel Mare cu doar o săptămână înainte de startul noului sezon al Ligii 1 la fotbal, informează doardinamo.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Da, este adevărat. Am luat decizia de a pleca de la Dinamo", a precizat Uhrin jr. pentru sursa citată.

Perioada dificilă pentru gruparea bucureșteană nu a luat sfârșit odată cu încheierea sezonului trecut.

Dinamo are probleme mari din punct de vedere financiar, restanțele către jucători fiind mari. Formația nu poate transfera fotbaliști, iar numele grele ale vestiarului sunt tot mai aproape de părăsi corabia aflată în derivă.

Pe lângă toate acestea, formația alb-roșie a rămas și fără antrenor principal cu doar o săptămână înainte de startul noului sezon al Ligii 1 la fotbal.

Dusan Uhrin jr. a venit la Dinamo în luna aprilie a acestui an și a reușit să salveze echipa de la retrogradare. Cu cehul pe bancă, câinii au bifat cinci victorii, trei egaluri și două înfrângeri.

În sezonul 2021-2022 al Ligii 1 la fotbal, Dinamo va debuta contra celor de la FC Voluntari în data de 19 iulie, în Ștefan cel Mare, de la ora 20:30.

Dario Bonetti, unul dintre favoriții lui Iuliu Mureșan

"Da, a anunțat echipa după antrenament. Eu știam de dinainte, nu de azi. În această după amiază va semna rezilierea și va pleca împreună cu staff-ul, cu cei mai mulți dintre cei din staff.

El și jucătorii au redresat situația, când Dinamo era la retrogradare. Au reușit să se ridice cu Dusan și au avut cele cinci victorii. La un moment, jucătorii și Dusan Uhrin erau un grup unit.

După aceea, problemele s-au perpetuat și s-au adâncit multe dintre ele. În momentul de față, lucrurile sunt mai complicate. Mi-a spus că, în primul rând, a fost vorba de problemele de lot, unii dintre jucători vor pleca, alții sunt nemulțumiți și se antrenează pe sărite. Sunt probleme.

M-am gândit la viitori antrenori, știind de ezitările lui Dusan din ultima vreme. Am avut discuții. Nu am decis cine va fi noul antrenor, dar unul dintre cei care îmi plac este un antrenor care a făcut treabă bună la Dinamo. E străin, e italian și așează bine echipa în teren.

Se numește Dario Bonetti. E o variantă. Am 3-4 variante. Toți antrenorii liberi pot fi pe lista mea. Am dat un nume deocamdată" - Iuliu Mureșan, administrator special la Dinamo, pentru gsp.ro.