Anglia a așteptat 55 de ani calificarea într-o nouă finală (prima a fost la Mondialul de fotbal din 1966), dar Italia are fani chiar și în Marea Britanie. Cotidianul scoțian The National vine cu o primă pagină "războinică": Roberto Mancini este îndemnat să interpreteze rolul lui Mel Gibson din Braveheart.

Roberto Mancini, acest Mel Gibson din BraveheartFoto: Captura The National

Italia și Anglia se vor duela duminică, de la ora 22:00, pe Wembley, în finala Euro 2020. Duelul va fi LiveText pe HotNews.ro și în direct pe ProTV.

Jurnaliștii scoțieni de la The National au imaginat o primă pagină a ziarului de sâmbătă, 10 iulie, cu Roberto Mancini în rol principal.

Antrenorului italian i-a fost atribuit rolul lui Mel Gibson din Braveheart (film din 1995). La acel moment, actorul american l-a interpretat pe William Wallace - cavaler și nobil scoțian cunoscut ca unul dintre principalii lideri în timpul Războaielor Scoțiene de Independență.

"Salvează-ne, Roberto! Tu esti ultima noastră speranță", este mesajul de pe prima pagină din The National care însoțește poza lui Roberto Mancini deghizat în William Wallace din Braveheart.

De știut:

The National este un ziar care a luat ființă în anul 2014. El susține independența Scoției. Este deținut de Newsquest Media Group Ltd.

Prima pagină a scoțienilor de la The National: