Patronul Stelei, Gigi Becali, a marturisit, dupa victoria cu CFR-ul lui Ioan Andone, ca il va lasa pe Marius Lacatus pe banca vicecampioanei chiar daca echipa ros-albastra nu prinde locul doi si ca va trece la apasatul butoanelor pe care le stie pentru ca ungurii sa nu castige campionatul in Tara Romaneasca.

"Pe Lacatus nu-l dau afara chiar daca nu prinde locul doi. O sa incurajez echipa puternic sa castige. O sa ma rog la Dumnezeu si o sa rog echipele adverse care joaca cu CFR Cluj sa le ia puncte. Am sa-i rog mult de tot. Mai mult decat anul trecut. Nu mai pot sa traiesc un an sa nu ascult muzica de Liga Campionilor, nu mai pot, trebuie sa apas si eu butoanele care stiu, care pot. Nu-mi convine sa castige ungurii in Tara Romaneasca campionatul. O echipa care are patron ungur este o echipa ungureasca", a declarat Becali la Fanatik Show.

Pentru victoria din partida cu ceferistii clujeni, Radoi si compania nu vor incasa o prima speciala asa cum se vehiculase inainte partidei, recompensele majore intrand in vigoare numai atunci cand echipa va ajunge pe locul doi in clasamentul Ligii 1.

Jucatorii Gloriei Buzau, viitorii adversari ai liderului CFR Cluj, vor fi recompensati cu 5.000 de euro in cazul unui rezultat de egalitate si cu 10.000 de euro in cazul unei victorii impotriva echipei din Gruia.