Chiar dacă oficializarea transferului lui Sergio Ramos la PSG nu a fost încă făcută, un comunicat de presă a "scăpat" pe site-ul clubului parizian şi a precizat că fundaşul spaniol va purta numărul 4 la noua lui echipă, informează lequipe.fr.

Sergio RamosFoto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

"Este oficial, Sergio Ramos îşi va purta numărul tradiţional 4 pe tricoul echipei Paris-Saint-Germain", se arată în comunicat.

Prin urmare, "SR4" îşi va păstra numărul său preferat, un detaliu important pentru fundaşul spaniol, care a vorbit despre asta în acelaşi comunicat de presă: "Apreciez mult acest număr 4, din superstiţie, m-a însoţit de-a lungul vieţii mele, mi-a adus noroc şi multe victorii. Acum numărul 4 face parte din mine ca persoană şi ca profesionist".

Real Madrid nu i-a prelungit contractul jucătorului în vârstă de 35 de ani, care şi-a petrecut aproape toată cariera la echipa din capitala Spaniei.

Transferat în 2005 de la FC Sevilla, Ramos a jucat 671 de meciuri pentru Real în toate competiţiile şi a marcat 101 de goluri. El are 180 de selecţii la echipa naţională şi 23 de reuşite. Din cauza unei accidentări, Ramos nu a fost convocat pentru Euro 2020, scrie News.ro.