Iuliu Mureșan a fost prezentat oficial la Dinamo, el fiind noul director executiv al clubului. De la prima declarație în noua postură, Mureșan a ținut să evidențieze cât de multe probleme a găsit la clubul din Ștefan cel Mare.

Iuliu MuresanFoto: AGERPRES

Iuliu Mureșan a acceptat propunerea DDB și va prelua funcția de administrator special al lui Dinamo București, club proaspăt intrat în insolvență. Fostul președinte al CFR-ului și al lui Hermannstadt a fost prezentat oficial miercuri, susținând și o conferință de presă.

Ce a declarat Iuliu Mureșan la venirea în Ștefan cel Mare

  • "Dinamo este un club mare, cu o imagine foarte bună. Cu toate că sunt probleme, acest proiect al suporterilor DDB este fantastic. În jur de 16.000 de persoane s-au unit și sunt convins că numărul lor va crește. Din păcate, din cauza unor datorii acumulate și a unor greșeli, s-a ajuns la soluția insolvenței. Este o soluție prin care să fie protejat clubul.
  • Am început să evaluăm situația de la Dinamo, probleme sunt foarte multe. Ne așteptam să fie probleme, dar nu chiar atât de multe. Eu am o vorbă, problemele sunt de rezolvat.
  • Deja am luat contact cu jucătorii, am avut niște discuții serioase cu ei. Jucătorii au restanțe, sunt nemulțumiți, și sper că vom ajunge la o concluzie pozitivă cu ei. Trebuie să repunem echipa pe drumul normal, să ne antrenăm, să jucăm și un amical.
  • Suntem într-o situație în care facem evaluări, încercăm să verificăm cât mai multe contracte. Încercăm să aflam situația reală. Am încredere că vom scoate clubul din insolvență, sper să facem asta mai repede decât termenul pus de lege.
  • Dinamo este un club atractiv, mulți jucători m-au căutat și vor să vină aici. DDB are un rol foarte important, este un proiect foarte frumos. Ei sunt alături de echipă și din punct de vedere financiar, lucru unic aici", a declarat Mureșan potrivit Digisport.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, s-a arătat și el încrezător în salvarea echipei.

Dinamo începe noul sezon în Liga 1 pe 19 iulie, în fața Voluntariului, acasă.