Victorios la debutul pe banca celor de la CFR Cluj (3-1 vs Borac Banja Luka), antrenorul Marius Şumudică a declarat, marţi seară, că jucătorii săi trebuie să fie inteligenţi şi să păstreze avantajul obținut în prima manşă a turului 1 preliminar al Ligii Campionilor.

Marius SumudicaFoto: Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Marius Șumudică, după debutul la CFR Cluj:

  • "Dacă ne vom culca pe o ureche că ne-am calificat, vă daţi seama ce ne aşteaptă. Ştiu că sunt suporteri pătimaşi, va trebui să fim foarte inteligenţi şi să menţinem acest avantaj de două goluri.
  • Îmi pare rău de golul primit, le-am strigat de 5 ori de pe margine că mai e un minut şi trebuie să închidă jocul. Dacă intram cu 2-0 la pauză, cu siguranţă mai marcam cel puţin o dată, iar la 3-0 puteam spune că suntem aproape calificaţi. Îmi pare rău de ocaziile avute, am jucat un fotbal frumos, am avut 4-5 situaţii clare de a marca în prima repriză.
  • Lipseşte ritmul de joc, a fost primul joc, o presiune teribilă. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor, exprimarea, am avut o sumedenie de ocazii. E clar că sunt lucruri pe care le-am lucrat, le vom lucra în continuare, pentru că trebuie să profit de calităţile acestor jucători.
  • Ne aşteaptă un meci extrem de dificil cu cei din Craiova, o echipă puternică. Sper să elimin entuziasmul jucătorilor mei după această partidă, iar la jocul cu Craiova să revenim cu picioarele pe pământ. La trei zile vom juca cu Banja Luka, ne aşteaptă un drum greu avionul, nu va fi uşor, dar avem un avantaj oarecum confortabil.

  • Senzaţional m-am simţit. Le mulţumesc suporterilor, mi-au scandat numele, nu poţi să te simţi decât bine când vii într-un oraş şi eşti respectat de oamenii de aici. Le promit că voi face tot ceea ce ştiu eu mai bine ca această echipă să triumfe în continuare.
  • Pentru mine este mult mai importantă o calificare şi să mergem cât mai mult în Champions League decât să luăm Supercupa. Asta nu înseamnă că ne vom da la o parte.
  • A venit un jucător, Fofana (n.r. Guessouma), din Franţa, un jucător foarte bun de mijlocul terenului. Suntem în discuţii şi cu un atacant, iar atunci vom fi bine şi dublaţi pe toate posturile. Sper din suflet ca accidentarea lui Susic să nu fie gravă. D-abia a început tăvălugul, avem mult de muncă", a declarat Şumudică, potrivit DigiSport.

Formaţia CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa bosniacă Borac Banja Luka, în prima manşă a turului 1 preliminar al Ligii Campionilor. Returul este programat la13 iulie, de la ora 21.00.