Bayern Munchen, actuala campioană a Germaniei, a înregistrat pierderi de ordinul sutelor de milioane de euro din cauza restricțiilor generate de pandemia de coronavirus care au ținut suporterii departe de Allianz Arena.

HotNews.roFoto: Hotnews

Bayern Munchen a înregistrat pierderi de aproximativ 150 de milioane de euro din veniturile neîncasate în zilele de meci, susține preşedintele comitetului care supervizează activitatea clubului, Herbert Hainer, conform lefigaro.fr.

Noul sezon al Bundesliga începe la 13 august, iar şefii lui Bayern speră că reglementările din Bavaria în domeniul sanitar vor permite unui număr limitat de suporteri să participe la primul meci de acasă, pe 21 august, împotriva formaţiei FC Koln.

Allianz Arena poate găzdui 75.000 de suporteri iar Hainer a insistat că "ambiţiile clubului nu s-au diminuat”.

Fostul internaţional a spus că obiectivul echipei pentru sezonul viitor este de a câştiga un al zecelea titlu consecutiv în Bundesliga.

"Acesta este marele nostru obiectiv. Acest lucru nu s-a mai făcut până acum în marile campionate europene", a adăugat el citat de News.ro.

Bayern a câștigat pentru a noua oară consecutiv titlul în Bundesliga la finalul sezonului trecut, cu un avans de 13 puncte față de RB Leipzig, ocupanta poziției a doua.