Fostul mare atacant Nicolas Anelka are un sfat simplu pentru starul lui PSG, Kylian Mbappe: Pleacă de la Paris dacă vrei să câștigi un Balon de Aur.

Kylian MbappeFoto: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

Nicolas Anelka știe cum este să pleci de la PSG la o vârstă fragedă, el făcând asta în cariera sa, chiar dacă ulterior a revenit la clubul francez.

Ajuns la 42 de ani, Anelka a declarat că dacă Mbappe vrea să câștige marile trofee trebuie să plece de la Paris mai devreme sau mai târziu.

Declarațiile lui Nicolas Anelka

  • ”Orice ai face la Paris va fi de bun augur, dar la un moment dat tot vei auzi <>, iar cele mai bune ligi ale lumii sunt în Spania și Anglia.
  • Va fi nevoie de o decizie, mai ales dacă vrei să câștigi Balonul de Aur, asta în cazul în care țintești spre ceea ce au realizat Ronaldo sau Messi.
  • Nu poți spune că ai jucat contra celor mai buni în Franța. Ligue 1 este competitivă, dar nu se compară cu Spania și Anglia.
  • Dacă vrei să faci ce ai făcut la Paris, încearcă același lucru la Chelsea, Manchester United, Arsenal, Manchester City sau poate în Italia”, a declarat Anelka pentru The Athletic.

Mbappe nu traversează o perioadă foarte bună a carierei, după ce a ratat penaltiul decisiv al Franței împotriva Elveției, în optimile competiției.