Cristiano Ronaldo joacă cu o problemă grea la genunchi care nu poate fi vindecată, conform unei postări de pe Twitter. Informația ieșită din comun vine de la @laligafrauds, care pretinde că portughezul suferă din 2014 de „tendinoză” – afecțiune incurabilă, scrie SportBible.

Cristiano RonaldoFoto: Kieran McManus/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Problema poate fi descrisă drept „degenerare”, mai degrabă decât „inflamație”, ceea ce înseamnă că în timp nu se poate decât agrava. Din acest motiv, legendarul fotbalist care a erupt pe scena sportului ca aripă joacă de câțiva ani în poziții mai centrale.

Este și mai uimitor că CR7 a putut munci atât de mult în ultimii șapte ani și obține succese impresionante. Din 2014, Cristiano Ronaldo a câștigat de patru ori Liga Campionilor și de două ori titlul în La Liga cu Real Madrid, precum și un „Scudetto” cu Juventus. A triumfat la Euro 2016 și în ediția inaugurală a Ligii Națiunilor cu naționala Portugaliei.

Nu este de mirare că în aceeași perioadă au venit și premiile individuale, sub forma Balonului de Aur în 2014, 2016 și 2017.

Cei care-i compară performanțele după accidentare cu cele ale legendarului rival Lionel Messi spun însă că statisticile arată că nu-l poate egala pe argentinian.