Kasper Hjulmand, selecţionerul Danemarcei, a declarat sâmbătă seară, după calificarea în semifinalele Euro 2020, că este foarte mândru de această reuşită şi că şi-ar fi dorit ca pe teren să fi fost şi Christian Eriksen.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am început meciul foarte bine, în repriza a doua am avut ceva mai multe dificultăţi. Cehia a luptat bine, a fost un meci mare, conform aşteptărilor. Sunt foarte mândru că suntem în semifinalele Euro. Încă mă gândesc la Christian (n.r. Eriksen) în fiecare zi. Mă bucur că a supravieţuit. Îmi spun mereu că ar fi fantastic să îl vedem jucând. El face încă parte din echipă", a spus Hjulmand.

Reprezentativa Danemarcei s-a calificat, sâmbătă, în semifinalele Campionatului European de fotbal, trecând în sferturile de finală de selecţionata Cehiei, scor 2-1, pe Stadionul Olimpic din Baku.

În semifinale, Danemarca va juca în data de 7 iulie, de la ora 22.00, pe Stadionul Wembley, împotriva Angliei.

Chstian Eriksen, care a suferit un stop cardio-respirator la finalul partidei Danemarca - Finlanda din prima etapă a grupelor Euro 2020 a fost recent externat după operația de implantare a unui defibrilator subcutanat.