Rapid București a anunţat, sâmbătă, că a obţinut serviciile fundaşului Junior Morais, ultima dată component al Gaziantep FK. Morais a semnat un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

Junior MoraisFoto: Facebook - FC Rapid 1923

"Deja mă simt foarte fericit alături de băieţi, parcă am venit într-o familie, ceea ce îmi confirmă faptul că am venit la o echipă mare, la care toată lumea vrea să joace. Abia aştept startul de campionat, să îi ascult pe suporteri. Aceştia sunt cei mai nebuni din ţară şi sunt nerăbdător să îi văd şi să joc pe noul Giuleşti. Îmi doresc să intrăm în play-off şi de acolo, cine ştie, totul este posibil. Vreau să ducem Rapidul acolo unde îi este locul, în fruntea fotbalului românesc", a declarat Junior Morais.

În vârstă de 34 de ani, fundaşul stânga a mai evoluat în carieră pentru FCSB, Astra Giurgiu, Freamunde şi Sao Caetano, informează News.ro.

Junior Morais este al șaselea transfer al Rapidului din această vară, după Alexandru Albu, Claudiu Belu-Iordache, Ljuban Crepulja, Nicolae Carnat și Dragoș Grigore.