Carlo Ancelotti, noul antrenor al lui Real Madrid, susține că finala Euro 2020 va fi Italia - Anglia. Tehnicianul mizează pe unitatea de grup a italienilor.

Carlo AncelottiFoto: Jan Kruger / PA Images / Profimedia

"Am spus încă dinaintea Euro-2020 şi o repet: văd o finală între Anglia şi Italia. Rezultatele de până acum par să ajute predicţia mea. Sper că aşa va fi", a declarat Ancelotti pentru Il Giornale.

Potrivit lui Ancelotti, forţa Italiei este reprezentată de întregul colectiv de jucători, spre deosebire de alte favorite care au câte un mare lider.

"Această echipă a Italiei este diferită de altele. Belgia se bazează pe Lukaku, Portugalia îl are pe diamantul CR7, la Franţa Mbappé provoacă teamă, dar nu găsesc un singur jucător la echipa lui Mancini. Şi poate că ăsta e un avantaj, pentru că nu sunt aşteptări de la un singur jucător", a afirmat Ancelotti conform News.ro.

Italia joacă în optimi la Euro 2020 contra Austriei, sâmbătă de la ora 22:00, în timp ce Anglia întâlneşte Germania, marți de la ora 18.

Real Madrid a oficializat pe 1 iunie revenirea pe banca tehnică a echipei a antrenorului Carlo Ancelotti (61 ani), care a mai antrenat echipa de pe "Santiago Bernabeu" în perioada iulie 2013 - mai 2015.