Noul Santiago Bernabeu ar trebui să fie gata în luna septembrie a acestui an, dar lucrările par departe de a fi finalizate. Alvaro Arbeloa, fostul fotbalist al lui Real, a postat un filmuleț pe rețelele de socializare în care se vede clar că stadionul galacticilor este departe de a fi finalizat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ca urmare a relaxării restricțiilor generate de pandemia de coronavirus, galacticii ar putea primi până la 30.000 de fani la meciurile din sezonul următor de La Liga.

Noul Santiago Bernabeu are ca termen de finalizare cel târziu luna octombrie a acestui an, dar judecând după imaginile postate de Alvaro Arbeloa, stadionul este în plin șantier.

Real Madrid ia deja în calcul să joace pe Wanda Metropolitano două meciuri de Champions League și șase de La Liga, mai ales că Atletico și Real au o relație bună.

În sezonul tocmai încheiat, galacticii au jucat meciurile de acasă pe stadionul Alfredo Di Stefano, care poate găzdui un număr foarte mic de fani. Echipa nu a mai jucat un meci pe Bernabeu din 2 martie 2020, potrivit Marca.com.

Sursa: Jesus Ramirez / Youtube