Anglia - Cehia și Croația - Scoția sunt duelurile zilei la Euro 2020. Situația grupei D este una complicată, Anglia și Cehia au patru puncte, în timp ce Croația și Scoția au acumulat până acum câte un punct fiecare.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Anglia - Cehia (22:00)

Wembley găzduiește duelul pentru supremația grupei D a Euro 2020. Cehia poate termina pe locul al treilea doar în cazul în care pierde cu Anglia și Croația câștigă la o diferență destul de mare pentru a-i depăși la golaveraj.

Anglia va termina prima grupa dacă reușește un succes contra Cehiei și poate termina pe al treilea loc doar dacă Scoția câștigă partida cu Croația la destule goluri pentru a avea golaveraj mai bun.

Selecționerul Angliei, Gareth Southgate, consideră că meciul de la Londra va fi cel mai puternic test de până acum pentru echipa sa.

Croația - Scoția (22:00)

Hampden Park este stadionul pe care se desfășoară duelul dintre vicecampioana mondială și Scoția. Croații au nevoie mare de o victorie pentru a nu risca să fie eliminați timpuriu. Dacă câștigă la o diferență destul de mare, ar putea chiar să ocupe locul doi în dauna cehilor.

În același timp, Cehia poate încă să ia locul doi al englezilor dacă are golaverajul superior. Să nu uităm totuși că mai există și posibilitatea calificării în fazele eliminatorii de pe locul al treilea, dar doar cele mai bune patru echipe clasate pe locul trei obțin calificarea.

Ultimele dueluri din grupa D vor fi LiveBlog pe HotNews și Live pe Pro TV.

Clasamentul Grupei D

1. Cehia (3-1 golaveraj) 4 puncte

2. Anglia (1-0) 4

3. Croația (1-2) 1

4. Scoția (0-2) 1​