După ce a stat la tribuna a doua la primul meci disputat pe Arena Națională la Euro 2020 și scandalul generat de această situație (politicienii și oficialii FRF luând loc la tribuna VIP), Gică Popescu a hotărât să își cumpere bilete în aceeași parte a stadionului și pentru partida dintre Ucraina și Austria.

Gica Popescu, la tribuna a II-a pe Arena NationalaFoto: Facebook - Gheorghe Popescu

Printr-o fotografie și un mesaj postat pe Facebook, "Baciul" precizează că se simte bucuros alături de suporterii care au apreciat Generația de Aur.

"Ucraina - Austria, încă un meci la Euro 2020 pe Arena Naționala. Pentru mine, încă o bucurie de a sta, la tribuna a II a, unde am cumpărat bilete, printre suporterii care ne-au apreciat. Și alături de care am avut atâtea bucurii!" - Gică Popescu, pe Facebook.

La duelul dintre Austria și Macedonia de Nord (3-1), la tribuna VIP a Arenei Naționale au luat loc politicieni și oficiali ai FRF. De cealaltă parte a stadionului, la tribuna a II-a, au luat loc foste mari glorii precum Gică Hagi, Gheorghe Popescu și Dorinel Munteanu.

Marți, 15 iunie, Popescu a venit cu mai multe lămuriri despre acest incident, "Baciul" precizând că respectivele bilete au fost cumpărate din propriul buzunar și nu oferite de FRF.

"Vad ca sunt foarte multe discuții în jurul faptului ca noi, cei din Generația de Aur, am primit bilete la meciul Austria – Macedonia de Nord, la tribuna a doua. A fost alegerea Federatiei Române de Fotbal.

Eu și Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le-am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete in valoare de multe mii de euro. Dar ne-am simțit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii. La Campionatul Mondial din SUA 94 , voi și noi, am umplut țara de bucurie!

Îmi amintesc, după victoria cu Argentina, sute de mii de oameni au defilat de la Piata Unirii la Piata Romana! Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat", a spus Gică Popescu.