​Mijlocaşul danez Christian Eriksen şi-a vizitat coechipierii, vineri, în cantonamentul de la Helsingor, după ce a ieşit din spitalul în care a fost internat după ce a suferit un stop cardiac, la 12 iunie, la meciul cu Finlanda, din cadrul Campionatului European de fotbal.

Christian EriksenFoto: WOLFGANG RATTAY / AFP / Profimedia

Jucătorii naţionalei Danemarcei au fost foarte încântaţi şi emoţionaţi de vizita colegului lor.

"A fost fantastic să-l vedem, cu ochii noştri şi nu printr-un ecran. A fost minunat să putem vorbi cu el şi să-l îmbrăţişăm, să vedem că el şi familia lui sunt bine, în ciuda circumstanţelor", a declarat, sâmbătă, mijlocaşul Andreas Skov Olsen, potrivit agenţiei Belga.

Christian Eriksen le-a făcut o vizită surpriză colegilor săi de echipă, fiind însoţit de soţia sa, de copiii săi şi de mama sa.

"Am întrerupt antrenamentul. Era exact ceea ce aveam nevoie. A fost un sentiment de dragoste şi bucurie. A fost minunat să-l vedem cu familia. Acest lucru ne va oferi un mare impuls înaintea meciului cu Rusia", a spus şi mijlocaşul defensiv Christian Norgaard.

Ultima în Grupa B, fără niciun punct după înfrângerile suferite în faţa Finlandei (0-1) şi Belgiei (1-2), Danemarca va trebui să învingă, luni, Rusia, în ultimul meci al grupei, pentru a spera să se califice în optimile de finală.

Belgia a acumulat şase puncte şi este deja calificată în faza următoare, iar Finlanda şi Rusia au câte trei puncte, informează News.ro.