Tottenham este fără antrenor principal de la jumătatea lunii aprilie, atunci când Jose Mourinho a fost dat afară. Ultimul de pe lista englezilor era chiar Gennaro Gattuso, dar fanii au pornit o mișcare pe Twitter pentru a împiedica numirea italianului.

HotNews.roFoto: Hotnews

La doar o zi după plecare lui Gattuso de la Fiorentina, tehnicianul italian intrase în discuții cu englezii de la Tottenham. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, negocierile au fost sistate din cauza opunerii fanilor.

Aceștia au pornit o mișcare pe Twitter pentru a-l împiedica pe Gattuso să semneze cu clubul din Premier League. Fanii nu îl văd cu ochi buni pe tehnicianul italian din cauza incidentului în care l-a strâns de gât pe unul dintre asistenții lui Tottenham, Joe Jordan, la un meci din 2011 de pe San Siro.

Tehnicianul italian Gennaro Gattuso s-a despărțit de Fiorentina joi, după doar trei săptămâni de la numirea pe banca acestora, pe 25 mai.

Tottenham, care a dezamăgit în ediția proaspăt încheiată de Premier League, nu mai are antrenor principal de la demiterea lui Mourinho din aprilie.