Clubul Ludogorets Razgrad a anunţat, joi, că l-a transferat pe atacantul Dorin Rotariu, ultima dată component al echipei Astana.

Dorin Rotariu, prezentat la Ludogorets de Cosmin MoţiFoto: Facebook - PFC Ludogorets 1945

Rotariu a ajuns în cantonamentul din Austria al campionaei Bulgariei şi a fost prezentat de fostul fundaş Cosmin Moţi, care a preluat de zece zile funcţia de director tehnic al clubului de la sud de Dunăre.

"Bine ai venit, Dorin. Cred că te vei adapta rapid echipei noastre şi ne vei ajuta să ne îndeplinim obiectivele în campionat şi în cupele europene", a spus Moţi, conform paginii de Facebook a echipei Ludogorets.

"Sunt fericit să de efectuarea acestui transfer. Vin la o echipă cu mentalitate de campion care joacă la un nivel înalt. Sper că voi ajuta la următoarele succese ale lui Ludogorets. Cred că sunt mai bun pe postutul de mijlocaş dreapta, dar pot juca şi ca atacant sau în spatele atacantului. Am vorbit deja cu antrenorul Valdas Dambrauskas. Sper să intru repede în formă şi să fiu disponibil", a fost primul comentariu al lui Dorin Rotariu, care a jucat ultima dată în Kazakhstan, la Astana.

Joi seară, jucătorul român a făcut un prim antrenament cu echipa la baza din Bad Haring. El ar putea lua parte la unele dintre următoarele amicale ale echipei, în Austria. La 19 iunie, Ludogorets va juca împotriva echipei CFR Cluj, apoi va întâlni pe Ferencvaros şi LASK Linz, informează News.ro.