Suporterii celor două echipe care se înfruntă astăzi la Euro 2020, pe Arena Națională, Macedonia și Ucraina, au făcut spectacol în Centrul Vechi al Capitalei și la Piața Universității. Îmbrăcați în tricourile echipelor favorite, au cântat, au scandat și au făcut, pentru câteva ore, ca punctul zero al distracției din București să arate ca înainte de pandemie.

Ucraina-Macedonia-Suporteri-Macedonia (1)Foto: Hotnews

Partida Macedonia de Nord - Ucraina care are loc astăzi de la ora 16 este a doua care se desfășoară la București, după Austria - Macedonia de Nord de duminica trecută.

Suporterii macedoneni și-au stabilit cartierul general în Centrul Vechi, acolo unde i-au făcut fericiți pe proprietarii de terase cu consumații de care nu au mai avut parte de mult timp.

Ucrainenii joacă astăzi primul meci la București, iar fanii echipei au plecat spre stadion de la Piața Universității, cu curse speciale.

Accesul spectatorilor pe Arena Națională este condiționat de prezentarea adeverinței de vaccinare sau a unui test PCR cu rezultat negativ făcut cu maxim 72 de ore înainte.

LiveBlog Euro 2020 Ucraina - Macedonia de Nord / Al doilea meci de pe Arena Națională

Mai multe fotografii din Centrul Vechi și Piața Universității arată atmosfera frumoasă făcută de suporterii celor două echipe: