Sergio Ramos, una dintre legendele celor de la Real Madrid, a avut parte de un eveniment de gală înainte de despărțirea de clubul la care a activat 16 ani. Spaniolul a fost copleșit de emoții la conferința de presă.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Este unul dintre cele mai dificile momente din viaţa mea. Se încheie o etapă minunată, o etapă unică în viaţa mea, cred că niciodată nu voi mai trăi ce am trăit aici”, a declarat Ramos la evenimentul său de despărțire de Real.

„Mulţumesc mult tuturor şi acestaeste mai degrabă un pe curând, nu un adio, pentru că mai devreme sau mai târziu, mă voi întoarce”, a adăugat Ramos.

Preşedintele clubului, Florentino Perez, i-a spus lui Ramos că Real Madrid va fi mereu casa sa, potrivit News.ro.

Madridul va fi mereu casa lui Ramos

„Nu este o zi uşoară pentru că tu, în tot acest timp ai făcut ceva special pentru mine. Am suferit împreună, am luptat împreună şi ne-am bucurat de succesele recente ale Real Madrid”, a spus Florentino Perez.

„Ai fost, de-a lungul anilor, o referinţă pentru fanii noştri şi eşti, fără îndoială, una dintre marile legende ale Real Madrid. Îţi doresc să fii fericit alături de ai tăi, indiferent unde vei fi, şi să ştii că aceasta va fi mereu casa sa. Mulţumesc pentru tot ce i-ai dat acestui club”, a adăugat președintele galacticilor.

Personaj legendar pentru vicecampioana Spaniei, Ramos o va apuca pe un alt drum după 16 ani în care a reprezentat așa cum a putut mai bine culorile formației care se poate lăuda cu 13 Ligi ale Campionilor (4 cucerite cu Sergio pe teren).

A îmbrăcat tricoul Madridului în aproape șapte sute de partide, iar în timpul "domniei" sale la Real a cucerit 22 de trofee. Printre acestea se numără 4 Champions League și 5 titluri în LaLiga.

Ajuns la 35 de ani, Sergio Ramos nu duce lipsă de oferte: Manchester City, Manchester United, PSG și chiar Sevilla (fosta sa echipă) arătându-se interesate de internaționalul spaniol.

Citește și: