Cristiano Ronaldo a oferit faza zilei de la Euro 2020 după ce a îndepărtat din fața sa două sticle de Coca Cola înainte de startul unei conferințe de presă. A fost urmat de Pogba, care a luat de pe masă o sticlă de bere a sponsorului Heineken. Cu toate acestea, Stanislav Cherchesov, selecționerul Rusiei, a avut o abordare total diferită.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cristiano Ronaldo a îndepărtat sticlele de Coca Cola din fața sa la o conferință de presă, iar momentul se pare că a fost folosit drept sursă de inspirație.

După victoria Franței cu Germania de la Euro 2020, Paul Pogba a avut și el ceva de împărțit cu o sticlă de Heineken.

Conform reacțiilor din presa internațională, explicația ar fi una simplă: mijlocașul este de religie musulmană, astfel că nu consumă alcool.

Stanislav Cherchesov, pe de altă parte, a decis că băutura carbogazoasă nu este atât de rea precum crede Ronaldo, așa că a deschis o sticlă chiar la conferința de presă de după victoria Rusiei în fața Finlandei. Acesta s-a înfruptat din ea cu poftă.

Rămâne de văzut dacă gestul va aduce un plus activelor Coca-Coca, mai ales că după ceea ce a făcut Ronaldo, compania americană a pierdut aproximativ patru miliarde de dolari.