Vicente del Bosque, fostul antrenor al naționalei Spaniei, și-a exprimat opinia cu privire la lupta dintre Messi și Ronaldo pentru titlul de cel mai bun jucător al lumii.

Cristiano Ronaldo si Lionel MessiFoto: Captura YouTube

Ajuns la 70 de ani, del Bosque consideră că Messi este cel mai bun din lume, lucru ce se datorează și faptului că starul argentinian joacă un fotbal mai spectaculos și apropiat de inimile fanilor.

”Messi este cel mai bun din lume și vă voi spune de ce. Nu spun asta ca să-l discreditez pe Ronaldo, dar Messi este genul acela de jucător <>, plecat de jos. Ar fi în stare să te facă de râs în fața unui întreg stadion cu modul în care joacă. Din acest motiv este cel mai bun din lume”, consideră del Bosque potrivit Marca.com.

Messi participă în prezent la Copa America, unde Argentina a făcut doar egal în meciul de debut cu Chile, dar starul sud-american a înscris.

Ronaldo pe de altă parte, a reușit o dublă în meciul de debut de la Euro 2020 în fața Ungariei și a devenit, de asemenea, cel mai bun marcator din istoria Euro cu 11 reușite.

Vicente del Bosque nu a mai antrenat din 2016, de la despărțirea de naționala Spaniei. Cu ibericii, tehnicianul a cucerit Campionatul Mondial din 2010 (din Africa de Sud) și Euro 2012 (găzduit de Ucraina și Polonia).