Fotbalistul Benjamin Pavard susține că a fost inconștient "10-15 secunde" după ce a fost lovit de Robin Gosens, la meciul de marți seară dintre Franța și Germania din cadrul Euro 2020.

Benjamin PavardFoto: Shan Yuqi / Xinhua News / Profimedia

"A fost un şoc. M-am prăbuşit complet un moment. Din fericire, mi-am revenit repede şi după aceea a fost mai bine. De aceea am putut să continuu să joc",a declarat Pavard.

Deocamdatănu se ştie dacă medicii îi vor permite fundaşului francez să joace în al doilea meci din faza grupelor, împotriva Ungaria.

Regulamentul UEFA prevede că staff-ul medical al echipelor trebuie să dovedească o prudenţă extremă în cazul accidentărilor la cap.

Momentul în care Gosens l-a făcut KO pe Pavard a amintit de semifinala Cupei Mondiale 1982, cu ieşirea pe targă a fundaşului francez Patrick Battiston după intrarea violentă a portarului german Harald Schumacher, potrivit Agerpres.

Franța a reușit să învingă Germania, scor 1-0, după autogolul lui Hummels, într-un meci ce a contat pentru grupa F a Campionatului European de fotbal.​