La trei zile după ce Christian Eriksen a făcut stop cardio-respirator chiar la partida de la Euro 2020 dintre Danemarca și Finlanda, fotbalistul a postat o poză pe rețelele de socializare însoțită de un mesaj puternic.

Christian Eriksen, moment teribil la Euro 2020Foto: Friedemann Vogel / AFP / Profimedia

„Bună tuturor. Vă mulțumesc pentru mesajele și încurajările minunate de pe tot globul. Înseamnă extrem de mult pentru mine și familia mea. Sunt bine, în circumstanțele date. Încă trebuie să trec câteva examene medicale la spital, dar mă simt bine. Îmi voi încuraja coechipierii în următoarele meciuri. Jucați pentru toată Danemarca!”, a spus Eriksen pe Instagram însoțind mesajul cu o poză cu el de pe patul de spital.

Într-o conferință video cu coechipierii săi, Eriksen a glumit spunându-le că este mai în formă ca ei și că va începe antrenamentele curând.

Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon la meciul Danemarca - Finlanda de la Euro 2020, fiind salvat de coechipierul Simon Kjaer și echipa medicală.

Conform mai multor surse din presa internațională, fotbalistul ar fi suferit un stop cardio-respirator în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, de la Copenhaga, din cadrul grupei B a Euro 2020.

Colegii săi au deplâns situația în care au fost puși, de a juca în aceeași zi minutele rămase din confruntare.

După partidă, portarul naționalei Danemarcei, Kasper Schmeichel, şi atacantul Martin Braithwaite, nu s-au ferit să critice decizia UEFA de a relua meciul contra Finlandei, în chiar aceeași zi după incidentul care l-a avut protagonist pe Christian Eriksen.

Finlanda s-a impus, scor 1-0, reușind prima victorie la un campionat european, la chiar primul meci disputat la turneul final al competiției.​

Citește și: