​Viitorul și Farul Constanța pun la cale ultimele detalii ale unei fuziuni, iar Ianis Zicu (fost antrenor al grupării de la malul mării) a oferit mai multe detalii despre această mutare. De asemenea, fostul internațional a oferit informația conform căreia Gică Hagi revine în antrenorat la un an de zile după ce a părăsit banca tehnică a grupării pe care o patronează.

Foto:

Gică Hagi, antrenor la Farul Constanța

"Am vorbit cu Gică Hagi, propunerea m-a onorat foarte tare. Era greu de refuzat, mi-a propus să merg la Farul Constanța, pentru că așa o să se numească echipa, iar eu să stau doi-trei ani. Fără să fiu antrenor, deci nu aș fi fost principal, dar să stau, să încep să stau lângă el și să învăț filosofia clubului pentru ca, în doi-trei ani, să devin eu antrenor" - Ianis Zicu, la Digisport.

Motivul pentru care Zicu l-a refuzat pe Hagi

"L-am refuzat, îmi pare rău că nu am mers alături de Gică Hagi, dar asta mi-am dorit eu să fac, să merg pe drumul meu și să iau deciziile singur, așa simt că e bine pentru mine.

Deși proiectul de la echipa lui Gică Hagi însemna cel mai înalt nivel posibil pentru mine. Eu aș fi fost un antrenor din staff-ul domnului Hagi. El cred că va fi antrenor, el e șeful staff-ului, plus domnul Anghel, iar eu în staff-ul acela aș fi fost și aș fi învățat", a completat Zicu pentru sursa citată.

Fuziunea dintre Viitorul (grupare din Ovidiu) și Farul Constanța este mai aproape ca oricând să se producă, după cum a lăsat să se înțeleagă inclusiv Gică Popescu, președintele celor de la Viitorul.