După plecarea de la Real Madrid, Zinedine Zidane a fost pentru prima oară văzut în public la meciul unuia dintre fiii săi la Vallecano. Acesta a avut însă o dispută aprinsă cu unul dintre ziariști.

HotNews.roFoto: Hotnews

La sfârșitul lunii mai, Zinedine Zidane pleca de la Real Madrid, fiind ulterior înlocuit cu Carlo Ancelotti. Despărțirea nu a fost în cei mai buni termeni, iarZizou a transmis o scrisoare deschisă în care l-a atacat pe președintelegalacticilor, Florentino Perez, susținând că nu a avut destulă încredere din partea clubului.

În prima apariție publică după despărțirea de Real, Zidane a fost prezent la meciul unuia dintre fiii săi. Băiatul său a fost titular în manșa tur a finalei play-off-ului de promovare în La Liga, pe care Rayo Vallecano a pierdut-o, scor 1-2, în fața lui Girona.

Zidane a avut și ceva de împărțit cu un jurnalist al publicației Gol, care l-a întrebat pe francez ceva cu privire la scrisoarea sa de adio.

"Vei continua să pui aceleași întrebări lipsite de sens? Vei pune aceleași întrebări? Munca ta e rușinoasă! Te cunosc și mă cunoști. Vino încoace, vino să vorbești cu mine fără camere", a fost reacția lui Zidane la adresa jurnalistului.

Zinedine Zidane a câştigat 11 trofee ca antrenor principal al Real Madrid.

Francezul a revenit la conducerea tehnică a echipei Real Madrid la 11 martie 2019 după 284 de zile de la plecarea sa, în locul lui Santiago Solari.

În vârstă de 48 de ani, tehnicianul francez a preluat prima dată Real Madrid în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor (2016-2018), campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor, în aceiaşi ani.

În al doilea mandat, el a cucerit titlul în Spania şi Supercupa Spaniei, în sezonul 2019/2020.​