Presa italiană îi oferă, luni, spații largi lui Ștefan Radu, jucătorul român fiind tot mai aproape de o despărțire de Lazio Roma. Aflat într-o relație foarte bună cu antrenorul Simone Inzaghi, Radu are șanse mari să-l urmeze pe acesta la Inter Milano.

Stefan RaduFoto: LiveMedia/IPA / Sipa Press / Profimedia

Inzaghi a părăsit-o pe Lazio și a preluat-o pe Inter. Același drum este foarte aproape să-l urmeze și Ștefan Radu, după cum informează jurnalistul Gianluca Di Marzio.

"Radu se apropie tot mai mult de Inter. Aceasta ar putea fi o altă operaţiune care urmează să fie finalizată săptămâna aceasta", a anunţat reputatul jurnalist italian.

În vârstă de 34 de ani, Ștefan Radu este la finalul contractului cu Lazio, iar relația sa cu Simone Inzaghi este una foarte bună.

"Relaţia dintre cei doi este puternică (n.r. au fost şi coechipieri) şi având în vedere că mai multor fundaşi de la Inter urmează să le expire contractele (n.r. - D'Ambrosio, Kolarov şi Ranocchia), Radu, care câştigă 1,3 milioane pe sezon la Lazio, este o soluţie bună" - Gazzetta dello Sport, la finalul lunii trecute.

În stagiunea recent încheiată, Ștefan Radu a avut 33 de apariții în tricoul celor de la Lazio Roma.