După ce s-a prăbușit pe gazon la meciul Danemarca - Finlanda de la Euro 2020, Christian Eriksen pare să fie într-o stare bună, el scriindu-le coechipierilor de la Inter Milano pe WhatsApp, de pe patul de spital.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Christian Eriksen tocmai a trimis un mesaj grupului WhatsApp al lui Inter acum câteva minute. Suntem optimişti cu privire la starea sa, staff-ul danez ne-a spus că situaţia este sub control", a declarat Giuseppe Marotta, directorul sportiv al lui Inter, sâmbătă seara, pentru Rai Sport.

Conform mai multor surse din presa internațională, fotbalistul ar fi suferit un stop cardio-respirator în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, de la Copenhaga, din cadrul grupei B a Euro 2020.

În vârstă de 29 de ani, mijlocașul ofensiv al danezilor a fost resuscitat aproape 18 minute pe gazon, iar apoi a fost transportat la spitalul din Copenhaga. Eriksen a fost cel care le-a transmis mai apoi coechipierilor să joace tot sâmbătă continuarea meciului cu Finlanda.

După minute bune, arbitrul Antony Taylor a trimis jucătorii la cabine, dar meciul s-a reluat ulterior.

Finlanda s-a impus, scor 1-0, reușind prima victorie la un campionat european, la chiar primul meci disputat la turneul final al competiției.

Cine este Christian Eriksen

În vârstă de 29 de ani (e născut pe 14 februarie 1992), Christian Dannemann Eriksen are 1.82 metri și este un mijlocaș ofensiv legitimat la Inter Milano.

De-a lungul carierei a evoluat pentru Ajax (2010-2013), Tottenham (2013-2020) și Inter Milano (2020 - prezent). A îmbrăcat de 108 ori tricoul naționalei daneze și a reușit 36 de goluri.

S-ar putea să te intereseze și: