PSG a anunțat recent transferul lui Georginio Wijnaldum, intens curtat de Barcelona. Mijlocașul a explicat motivul pentru care a ales Paris și nu Catalonia.

HotNews.roFoto: Hotnews

Wijnaldum, fost jucător al lui Liverpool, era liber de contract, lucru ce i-a încântat pe șefii Barcelonei. După aproape o lună de negocieri cu catalanii, mijlocașul a decis până la urmă să meargă alături de Mbappe și Neymar.

„A fost dificil. Am negociat cu Barcelona timp de patru săptămâni. PSG au fost mai rapizi și mi-au prezentat un proiect care a fost mai pe gustul meu. A fost o decizie grea pentru că Barcelona m-a vrut foarte mult”, a declarat Wijnaldum, potrivit Marca.com.

„Sunt două cluburi mari și mi-ar fi făcut plăcere să joc pentru amândouă, dar în final, am ales PSG. A fost o ușurare să pot lua decizia înainte de Euro”, a adăugat fotbalistul în vârstă de 30 de ani.

La echipa naţională a Olandei, cu care va participa la turneul final al Campionatului European, jucătorul a strâns 75 de selecţii şi a marcat 22 de goluri. Wijnaldum a mai jucat pentru Feyenoord, PSV şi Newcastle United.