Diego Llorente a fost confirmat marți cu Covid-19, fiind al doilea jucător al naționalei Spaniei, după Sergio Busquets, care se îmbolnăvește înainte de debutul la Euro 2020.

HotNews.roFoto: Hotnews

Federaţia Spaniolă de Fotbal a anunțat marți că Diego Llorente a fost confirmat cu Covid-19, după ce căpitanul Sergio Busquets a fost primul infectat.

SelecționerulLuis Enrique i-a chemat deja pe Kepa (Chelsea), fundaşul Raul Albiol (Villarreal), mijlocaşii Brais Mendez (Celta Vigo), Rodrigo Moreno (Leeds United), Pablo Fornals (West Ham United) şi Carlos Soler (Valencia CF) pentru a întregi lotul pentru turneul final.

Jucătorii chemați de urgență nu se vor putea antrena încă cu restul lotului pentru că cei din urmă se află în carantină din cauza cazurilor de infectare.

Enrique ar mai putea chema și alți jucători dacă numărul cazurilor de coronavirus din rândul lotului continuă să crească.

Mai mulți fotbaliști dintre cei 24 de jucători spanioli convocaţi pentru Euro-2020 au avut deja Covid-19 (Eric Garcia, Jose Luis Gaya, Aymeric Laporte, Thiago Alcantara, Fabian Ruiz, Mikel Oyarzabal, Ferran Torres şi Adama Traore).

Echipa Spaniei va disputa primul meci de la Euro-2020, luni, la Sevilla, cu Suedia, selecţionată care are de asemenea două cazuri de Covid-19 (Dejan Kulusevski, Mattias Svanberg), potrivit News.ro.