Clubul Universitatea Craiova a anunțat punerea în vânzare a abonamentelor pentru sezonul competițional următor. Noutatea vine prin faptul că posesorii de abonamente vor putea vota noul președinte al clubului în 2022.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Abonează-te pentru noul sezon competițional și îți vei putea exercita dreptul de a vota, în perioada 14 martie 2022 – 27 martie 2022, viitorul președinte al clubului nostru, cel care va conduce destinul Universității Craiova pentru următorii 2 ani. Ne dorim ca acest nou pas în ascensiunea clubului să îl facem împreună. Pentru că Știința este echipa orașului, a comunității, în special a tuturor suporterilor și nu doar a unei singure persoane, în votul exprimat stă viitorul echipei tale de suflet”, a anunțat Universitatea Craiova pe Facebook.

Clubul a mai anunțat că primul mandat va dura 2 ani, pentru ca următoarele să se prelungească până la 4 ani. Abonații voi putea vota atât fizic cât și online.

Abonamentele vor fi lansate începând cu 11 iunie 2021. Cei cu abonamente pentru sezonul abia finalizat și le vor putea prelungi gratuit.

Președintele actual al Universității Craiova este Sorin Cârțu, el fiind numit în funcție pe 11 martie 2019.​