La finalul partidei pierdute de Dacia Mioveni pe teren propriu cu Dinamo, Sorin Cartu, antrenorul argesenilor, si-a anuntat demisia de la conducerea tehnica, din cauza "mediocritatii" echipei.

"Nu sunt obisnuit sa tolerez la nesfarsit mediocritatea si submediocritatea unor jucatori care nici macar nu cred in obiectivul nostru de salvare de la retrogradare. De aceea ma dau la o parte. Plec si nu mai vin. Cu astfel de jucatori ca la Dacia eu nu mai continui si prefer sa ma retrag", a spus Cartu, imediat dupa meci.

Dacia a ratat cateva ocazii clare de gol in partida cu Dinamo, tehnicianul manifestandu-se nervos la fiecare executie gresita a elevilor sai. Iar la golul secund dinamovist, Cartu a lovit cu pumnii si cu capul copertina bancii tehnice.

Numele antrenorului care a mai pregatit in trecut pe Universitatea Craiova, Rapid sau FC National a fost vehiculat in ultima saptamana ca posibil inlocuitor al lui Cornel Talnar pe banca tehnica a lui Dinamo.

Presedintele Daciei, Ion Georgescu, si finantatorul Gigi Netoiu au anuntat ca vor incerca in zilele urmatoare sa-l convinga pe Cartu sa ramana la conducerea echipei pentru a incerca evitarea retrogradarii. Dacia ocupa locul 15 in Liga Intai, unul care duce in a doua liga la sfarsitul sezonului.