Dacia Mioveni-Dinamo 1-2. Martisor in alb si rosu
Cea mai mare ocazie de gol a primei reprize a apartinut insa gazdelor. Cristi Bratu a driblat intreaga aparare dinamovista in cautarea unui spatiu de sut, in cele din urma a pasat pentru Frasineanu care l-a luat la tinta pe Lobont.
Cornel Talnar a mutat inspirat la pauza, trimitandu-l pe Zicu in locul lui Torje, ex-timisoreanul destul de sters in prima repriza. Iar Zicu a avut nevoie de doar 10 minute pentru a marca, finalizand centrarea de pe stanga a lui Adrian Cristea cu un sut in poarta goala. Faza a fost contestata de gazde care au cerut ofsaid la atacantul dinamovist.
Dinamo s-a dezlantuit si Danciulescu, intrat in minutul 60 in locul lui Miranda, putea dubla avantajul in minutul 67, dar golgheterul alb-rosilor a trimis alaturi dintr-o pozitie singur cu portarul dupa o pasa magica a lui Catalin Munteanu.
In cele din urma campionii reusesc golul secund. In urma unui contraatac rapid, Zicu il vede liber pe Florin Bratu care suteaza la coltul lung din marginea careului de 16 metri si Stanca este obligat sa scoata balonul din nou din plasa.
Dacia nu mai reuseste decat golul de onoare. In primul minut de prelungire, Ionut Savu marcheaza in urma unei lovituri libere, cu o lovitura de cap din sase metri, atacantul argesean fiind scapat complet din marcaj de apararea dinamovista.
Dinamo obtine astfel prima victorie oficiala in fata Daciei Mioveni din istoria confruntarilor intre cele doua echipe. A fost doar al treilea meci direct, dupa cel din turul campionatului, incheiat la egalitate, 1-1, si cel din Cupa, castigat de argeseni cu 1-0.

În spatele cifrelor (și al scandalurilor politice). Mărturii despre suferință și deznădejde în pandemie: „I-am dat prima palmă copilului”
S&P modifică perspectiva la stabilă, de la negativă/ De ce ar trebui să ne intereseze ratingul
Ludovic Orban: Orice ministru care își atacă premierul trebuie să își scrie mai întâi demisia
Turcan: Cei care lucrează la recalcularea pensiilor vor primi suplimente
Vaccinarea nu este suficientă. Economist român care locuiește la Londra, despre “lecția britanică”