După victoria obținută în fața tricolorilor, selecționerul Georgiei, Willy Sagnol, a lăudat naționala României și a susținut că egalul ar fi fost scorul corect.

Willy SagnolFoto: Vano Shlamov / AFP / Profimedia

Naționala României se află la al treilea eșec consecutiv, după înfrângerile cu Germania, Armenia și nu în ultimul rând Georgia, într-un meci desfășurat miercuri la Ploiești.

Cu toate acestea, Willy Sagnol, selecționerul Georgiei, a avut cuvinte de laudă la adresa selecționatei antrenate de Mirel Rădoi.

Nu cred că România a fost slabă, au fost nevoiți să joace cu un om în minus. Au mulți jucători buni, m-au impresionat în multe momente. Pot juca rapid. Dar în fotbal nu câștigă mereu echipa cea mai bună. Poate un egal ar fi fost echitabil astăzi”, a declarat Willy Sagnol potrivit Digisport.

„România are o echipă tânără, au fotbaliști în ligile importante. Spre asta tindem și noi. Cred că sunteți duri cu echipa voastră, nu a fost rea astăzi. Le urez succes cu Anglia! Din perspectiva mea, au făcut un meci bun. Sunt sigur că jucând așa vor pune probleme multor echipe”, a mai spus selecționerul Georgiei.

Între timp, Cornel Dinu a ieșit la atac și a avut cuvinte dure la adresa lui Mirel Rădoi și Mihai Stoichiță. Dinu susține că Rădoi este ”un chilipir, un breloc” și că experiența lui Stoichiță ca antrenor se rezumă la ”a fi tehnician în Panama”.

Pe de altă parte, Cosmin Olăroiu consideră că societatea românească este principala vinovată pentru situația în care se află fotbalul românesc.

De știut:

  • România mai joacă un amical, de data aceasta împotriva Angliei, duminică, de la ora 19:00, la Middlesbrough. Duelul va fi LiveText pe HotNews.ro.