La doar o săptămână după moartea primei sale soții, Carlo Ancelotti a fost instalat pe banca lui Real Madrid. Italianul a ținut să mulțumească clubului la care a antrenat până marți, Everton.

Carlo AncelottiFoto: Jan Kruger / PA Images / Profimedia

Deși a declarat că s-a simțit bine pe banca lui Everton, Ancelotti a clarificat faptul că nu a putut să refuze o ofertă din partea unui gigant cum este Real Madrid.

„Vreau să mulțumesc directorilor, jucătorilor și tuturor fanilor lui Everton care m-au susținut de când am venit la club”, a declarat Ancelotti pentru site-ul lui Everton.

„Chiar dacă mi-a făcut mare plăcere să fiu la Everton, am primit o oportunitate neașteptată și cred că este decizia potrivită pentru mine și familia mea în aceste momente”, a adăugat italianul ajuns la 61 de ani.

Într-un tweet postat pe contul oficial, Ancelotti a ținut să spună că a plecat de la Everton la un club care a fost ”mereu în inima sa”, Real Madrid.

Cu doar o săptămână în urmă, Luisa Gibellini, prima soție a lui Carlo Ancelotti deceda la 63 de ani. Cei doi fuseseră căsătoriți timp de 25 de ani, divorțând în 2008. Acum, Ancelotti a primit șansa de a antrena din nou unul dintre cele mai valoroase cluburi din Europa. ​