A fost protagonistul unei adevărate telenovele în legătură cu preluarea celor de la FCSB, grupare pe care a refuzat-o până la urmă. Marius Șumudică este însă tot mai aproape de o revenire în Liga 1, oferta financiară a CFR-ului fiind una de luat în seamă.

Marius SumudicaFoto: LUC CLAESSEN / AFP / Profimedia

Nu a fost să fie FCSB (acolo unde ar fi trebuit să-și asume și rolul de "secund"), dar o revenire în Liga 1 prinde tot mai mult contur.

Marius Șumudică este cu un pas în curtea celor de la CFR Cluj, campioana României pregătindu-i tehnicianului un contract demn de luat în seamă.

Conform AS.ro, Șumi are promis un salariu de 20.000 de euro pe lună. Fostul antrenor, Edi Iordănescu, primea cu 5000 mai puțin.

De asemenea, Șumudică are și prime de obiectiv. Astfel, câștigarea titlului din Liga 1 i-ar aduce 100.000 de euro în conturi. Este aceeași sumă pe care i-o promisese și Gigi Becali la FCSB.

În plus, Șumudică are prime generoase în cazul în care va reuși să ducă echipa în grupele Europa League. Liga Campionilor rămâne visul frumos pentru formațiile din Liga 1.

Ultima dată la Rizespor, Marius Șumudică este așteptat cu brațele deschise la CFR, iar în următoarele ore ar putea veni confirmarea oficială din partea grupării din Gruia.

De știut:

  • Recent, antrenorul a precizat că are o ofertă din Arabia Saudită, iar presa din regiune a scris că ar fi vorba despre gruparea Al-Ittihad, locul 3 din campionat.
  • În vârstă de 50 de ani, Șumudică a reușit să câștige titlul cu Astra Giurgiu în 2016. A fost ultima sa "reprezentație" la o formație din campionatul intern de fotbal.