Formația Brentford a revenit după o absență de 74 de ani în Premier League, după ce a trecut de Swansea City în finala barajului de promovare. Antrenorul echipei, Thomas Frank, a declarat după promovare că singurul lucru pe care îl vrea este să se îmbete ”foarte mult”.

HotNews.roFoto: Hotnews

Sâmbătă, Brentford, locul trei în Championship la finalul sezonului regulat, a învins, cu scorul de 2-0, echipa Swansea City, locul patru în finalul sezonului regulat, în finala barajului pentru promovarea în Premier League, care a avut loc pe Stadionul Wembley.

Au marcat pentru Brentford, Toney ('10; p) și Marcondes ('20), iar Fulton a fost eliminat, în minutul 65, de la Swansea.

În semifinale, Brentford a trecut de Bournemouth (locul 6) iar Swansea, de Barnsley (locul 5).

Ca să fiu cinstit, vreau doar să mă îmbăt foarte mult în această seară şi apoi poate voi începe să mă gândesc la altceva, luni", a spus antrenorul nou-promovatei, Thomas Frank.

„Albinele” au jucat ultima dată în prima ligă engleză în 1947. Anul trecut, Brentford a ratat promovara în finala barajului, după 1-2 cu Fulham, pe Wembley.

După sezonul recent încheiat au promovat direct Norwich, locul 1 în Championship, şi Watford, ocupanta locului al doilea.

Au retrogradat din Premier League echipele Fulham, locul 18, West Bromwich Albion, locul 19, şi Sheffield United, locul 20, potrivit News.ro.