​Mike Maignan, portarul noii campioane a Franţei la fotbal, Lille OSC, a semnat joi un contract pe cinci ani cu AC Milan, echipa goalkeeper-ului român Ciprian Tătăruşanu, a anunţat gruparea din Serie A, scrie AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform sursei, Maignan va avea sarcina dificilă de a se ridica la nivelul lui Gianluigi Donnarumma, cel care a fost titular între buturile lui AC Milan, a cărui plecare a fost oficializată miercuri.

''Portarul Maignan a semnat un contract până în 30 iunie 2026 şi va avea tricoul cu nr. 16'', a menţionat AC Milan, într-un comunicat.

Lille OSC a confirmat, la rândul său, transferul celui de-al treilea portar al naţionalei Franţei, în vârstă de 25 de ani, la rossoneri.

Conform presei italiene, clubul Lille urmează să încaseze 15 milioane de euro.

AC Milan a terminat pe locul secund în Serie A în acest sezon.

Internaţionalul italian Gianluigi Donnarumma, al cărui contract expiră la finele acestei luni, nu a acceptat ultimele oferte ale conducătorilor lui AC Milan. Maignan vine după un sezon aproape perfect, la finalul căruia a devenit campion al Franţei cu Lille, echipă la care joacă din 2015, după ce s-a format ca jucător la PSG, informează Agerpres.